top of page
bali_koira_käsi_edited.jpg

Tietoa meistä

Mikä Travelpet?

Travelpet on perustettu matkustamisesta kiinnostuneen suomalaisen eläinlääkärin toimesta. Sivujen tarkoituksena on kerätä yhteen tietoa lemmikkien kanssa matkustamisesta ja helpottaa tiedon saantia selkokielellä, koska matkustamiseen liittyvää tietoa löytyy useista eri lähteistä hyvin hajanaisesti. Motivaationa näiden sivujen perustamiselle on ollut oma kiinnostus eläimiä ja matkustamista kohtaan, ja joskus tarvittavan tiedon löytäminen on ollut hankalaa myös melko tottuneen matkustajan näkökulmasta. Sivut on tarkoitettu ensisijaisesti lemmikkien omistajille helpottamaan matkan suunnittelua lemmikin kanssa, oli kyseessä sitten lyhyt vierailu naapurimaassa tai tarkoituksena viettää ulkomailla pidempiä aikoja. Lemmikin kanssa matkaan lähtiessä täytyy ottaa huomioon monia eri asioita ja matkakohteesta riippuen edessä saattaa olla suomalaiselle lemmikille ja sen omistajalle yllättäviä asioita. 

Travelpetin sivuille on koottu matkustamiseen liittyviä asioita matkan suunnittelusta kotiin paluuseen. Tietolähteenä on käytetty eri maiden viranomaislähteitä, lento- ja laivayhtiöiden nettisivuja sekä kokemukseen pohjautuvaa tietoa. Tietoa pyritään lisäämään ja päivittämään jatkuvasti, mutta Travelpet ei vastaa kaikille vapaassa käytössä olevan tiedon ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta. Ostetussa matkakonsultaatiossa tarkastamme aina ajantasaiset tiedot ja vastaamme kyseisellä hetkellä annetun tiedon oikeellisuudesta. Muutoin on aina matkaa suunnittelevan omistajan vastuulla tarkastaa itse ajantasaiset rokotukset, matkustusdokumentit, maahantulorajoitukset, painorajat, kuljetuslaatikoiden koot ym. asiat ennen lähtöä. Travelpetin sivuilta löytyvän tiedon yhteyteen on mahdollisuuksien mukaan liitetty tiedon alkuperäinen lähde, mistä on helppo tarkastaa ajantasaiset päivitykset suoraan esimerkiksi lentoyhtiön sivuilta. 


Travelpet tarjoaa tällä hetkellä yleistä tietoa matkustamisesta ja matkakohteista sekä henkilökohtaista apua matkan suunnitteluun. Travelpet auttaa matkavalmisteluissa ja on mukana matkanne aikana tarpeidenne mukaan. Matkasuunnittelun ja -neuvonnan lisäksi tarjoamme eläinlääkärin etäkonsultaatioita, jolloin voit olla yhteydessä eläinlääkäriin video- tai puhelinyhteyden avulla mistä päin maailmaa tahansa. Lue lisää palveluistamme täältä!
 

Yhteystiedot

+358 44 242 5575

Business ID 3290222-8

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page