top of page
Above the Clouds

Kulkuvälineet

Lemmikin laji, rotu, koko ja paino vaikuttavat siihen, miten sitä voidaan kuljettaa ja kuinka paljon sen kuljettaminen kustantaa. Omalla autolla liikkuessa on vapaus valita kuljettamansa lemmikit itse, mutta lentomatkustamisessa ja laivalla pätee tiukat koko- ja painorajoitukset ja kuljetettavien lemmikkien määrä on rajattu. Paikallisliikenteessä on suuria eroja lemmikkien kuljetuksessa riippuen siitä, missä paikassa ollaan. Saman maan sisällä voi olla suurta vaihtelua kaupungin ja maaseudun välillä. 

Rusty Old Car

Oma tai vuokra-auto on oivallinen keino matkustaa oman lemmikin kanssa! Ulkomailla autoiluun liittyy muutamia seikkoja, jotka on hyvä varmistaa ennen Suomesta lähtöä.

Cleaning a Cruise Ship

Laivamatka tulee helposti kyseeseen suunnitellessa reissua Baltian maihin, Ruotsiin tai sitä pidemmälle. Lemmikit ovat usein tervetulleita reittimatkoille, mutta niiden kanssa matkustaessa paikat ovat rajatumpia. 

Above the Clouds
Above the Clouds

Lemmikin kanssa lentäminen voi tuntua alkuun jännittävältä ajatukselta. Se on kuitenkin yllättävän helppoa, kun muistaa tarkastaa tietyt asiat ennen lippujen ostoa.

Above the Clouds
Lisbon Tram

Bussit, metrot, raitiovaunut ja taksit ottavat lemmikkejä vaihdellen kyytiin. Paikasta ja kulkuvälineestä riippuen eläimet saavat matkustaa paikallisliikenteessä joko ilman rajoitteita, kuljetuskopassa, kuonokoppa päässä tai ne voidaan kieltää kokonaan.

bottom of page