top of page
egor-gordeev-9NpaoldDYms-unsplash (1).jpg

Matkakonsultaatio

Oletko epävarma tarvittavista lemmikin matkustusdokumenteista tai kuljetukseen liittyvistä asioista? Haluatko suunnitella matkan lemmikkisi kanssa alusta asti mahdollisimman helpoksi ja jouhevaksi? Palvelu toteutetaan etäkonsultaationa, joten se on käytössäsi niin Suomessa ennen matkasi alkua kuin jo alkaneen matkasi aikana missä tahansa kohteessa.

Apua ennen matkaa ja sen aikana

Matkasuunnittelu- ja neuvonta auttaa sinua toteuttamaan matkasi rauhallisin mielin, hyvin valmistautuneena ja erityisesti tarkoituksena tehdä matkasta lemmikillesi mahdollisimman mukava ja turvallinen. Autamme sinua myös matkan aikana heräävien kysymysten kanssa - liittyivät ne sitten eri maiden käytäntöihin tai lemmikin tarpeisiin. Voimme lähteä liikkeelle pelkästä haaveesta toteuttaa matka lemmikkisi kanssa tai voimme paneutua vain yhteen tai muutamiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Missä voimme auttaa 

 • Oikeat matkustusdokumentit ja niiden voimassaolo (mm. lemmikkieläinpassi, terveystodistus) 

 • Vaadittavien rokotusten tarkistus 

 • Ennaltaehkäisevien lääkitysten suunnittelu matkakohteesta riippuen

 • Eri maiden vaatimukset ja käytännöt

 • Tarvikkeiden hankinta (mm. kuljetuskoppa)

 • Matkakohteiden "ongelmiin" varautuminen

 • Rajanylitysten haasteet

 • Henkilökohtainen lentomatkustamisen suunnittelu 

 • Apua omatoimisen matkan suunnitteluun Euroopassa alusta saakka

 • Lemmikin tarpeiden suunnittelu jo valmiin matkareitin tai -kohteen mukaan

 • Mitä tahansa lemmikin kanssa matkustamiseen liittyvää - jos meillä ei ole vastausta valmiina, selvitämme asian!

HUOM! Lemmikkieläinpassia, mikrosirua, rokotuksia, ekinokokkilääkitystä tai kliinistä yleistutkimusta ei voida antaa/suorittaa etänä, joten jos havaitsemme matkakonsultaatiossa puutteita edellä mainituissa asioissa, ohjaamme teidät fyysiselle eläinlääkäriasemalle.

Miten tapaaminen hoidetaan?

Puhelimitse/videoyhteyden avulla

Tapaaminen toteutetaan ensisijaisesti Zoomin kautta tai puhelimitse (myös WhatsApp- tai FaceTime-tai normaali puhelu). Mikäli et pysty käyttämään Zoomia, voidaan tapaaminen järjestää tarvittaessa myös Google Meetin kautta. Videoyhteys ei ole välttämätön matkakonsultaation toteutumiseksi.

Yhden tapaamisten kesto on korkeintaan noin 15 minuuttia ja sen etuna on, että voit esittää lisäkysymyksiä heti, kun ne tulevat mieleesi. Mikäli asiaa on paljon, pyrimme jatkamaan ajanvarausta samalla kertaa tai järjestämään toisen ajan, jotta saamme kaikki asiat varmasti käytyä läpi. Tapaamisen jälkeen saat kaikki ohjeet kirjallisena sähköpostiisi!

 

Ylimenevästä ajasta (korkeintaan 15 minuuttia) laskutamme puolet ensimmäisen tapaamisen hinnasta. 

Sähköpostitse

Voit saada vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin myös suoraan sähköpostiisi! Varaa tällöin ensimmäinen vapaa aika varauskalenterista (ei tarvitse olla sama päivä kuin varauspäivä), suorita maksu jollakin yllä mainituista maksutavoista ja saat vastaukset kirjallisesti kaikkiin kysymyksiisi sähköpostitse 24h kuluessa. Sähköpostitse tehtävän konsultaation etuna on ajasta ja paikasta riippumattomuus ja se, että käsitellyt asiat pysyvät tallessa sähköpostissa!

VARAA AIKA

Varaa aika matkasuunnitteluun ja -neuvontaan varausjärjestelmämme kautta! 

Tulossa myös mahdollisuus "matka-apupakettiin" - pysy kuulolla!

bottom of page