top of page
bali_koira_käsi_edited.jpg

Tietoa meistä

Mikä Travelpet?

Travelpet on perustettu matkustamisesta kiinnostuneen suomalaisen eläinlääkärin toimesta. Sivujen tarkoituksena on kerätä yhteen tietoa lemmikkien kanssa matkustamisesta ja helpottaa tiedon saantia selkokielellä, koska matkustamiseen liittyvää tietoa löytyy useista eri lähteistä hyvin hajanaisesti. Motivaationa näiden sivujen perustamiselle on ollut oma kiinnostus eläimiä ja matkustamista kohtaan, ja joskus tarvittavan tiedon löytäminen on ollut hankalaa myös melko tottuneen matkustajan näkökulmasta. Sivut on tarkoitettu ensisijaisesti lemmikkien omistajille helpottamaan matkan suunnittelua lemmikin kanssa, oli kyseessä sitten lyhyt vierailu naapurimaassa tai tarkoituksena viettää ulkomailla pidempiä aikoja. Lemmikin kanssa matkaan lähtiessä täytyy ottaa huomioon monia eri asioita ja matkakohteesta riippuen edessä saattaa olla suomalaiselle lemmikille ja sen omistajalle yllättäviä asioita. 

Travelpetin sivuille on koottu matkustamiseen liittyviä asioita matkan suunnittelusta kotiin paluuseen. Tietolähteenä on käytetty mm. eri maiden viranomaislähteitä, lento- ja laivayhtiöiden nettisivuja sekä kokemukseen pohjautuvaa tietoa. Tietoa pyritään lisäämään ja päivittämään jatkuvasti, mutta Travelpet ei vastaa kaikille vapaassa käytössä olevan tiedon ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta. Ostetussa matkakonsultaatiossa tarkastamme aina ajantasaiset tiedot ja vastaamme kyseisellä hetkellä annetun tiedon oikeellisuudesta. Muutoin on aina matkaa suunnittelevan omistajan vastuulla tarkastaa itse ajantasaiset rokotukset, matkustusdokumentit, maahantulorajoitukset, painorajat, kuljetuslaatikoiden koot ym. asiat ennen lähtöä. Travelpetin sivuilta löytyvän tiedon yhteyteen on mahdollisuuksien mukaan liitetty tiedon alkuperäinen lähde, mistä on helppo tarkastaa ajantasaiset päivitykset suoraan esimerkiksi lentoyhtiön sivuilta. 


Travelpet tarjoaa tällä hetkellä yleistä tietoa matkustamisesta ja matkakohteista sekä henkilökohtaista apua matkan suunnitteluun. Travelpet auttaa matkavalmisteluissa ja on mukana matkanne aikana tarpeidenne mukaan. Kun sinulla on kysyttävää lemmikkisi terveyteen liittyen, tarjoamme lisäksi eläinlääkärin etäkonsultaatioita, jolloin voit olla yhteydessä eläinlääkäriin video- tai puhelinyhteyden avulla mistä päin maailmaa tahansa. Lue lisää palveluistamme täältä!
 

Muutama sana Travelpetin perustajasta

Moikka!

Mahtavaa, että olet löytänyt tiesi Travelpetin sivuille! Lämpimästi tervetuloa! Mä olen Emma, eläinlääketieteen lisensiaatti ja Travelpetin perustaja. Olen lähtöisin Kuopiosta, sittemmin Helsinkiläistynyt ja viettänyt useita vuosia elämästäni ulkomailla. Olen intohimoinen reissaaja ja rakastan eläimiä ja luontoa. Omina lemmikkeinä minulla on ollut koiria tai hevosia lähes koko elämäni ajan. Eläinlääketieteessä minua kiinnostavat erityisesti pieneläinten sisätaudit ja lemmikkien tarttuvat taudit ja niiden ehkäisy, sekä tietenkin se, miten voin auttaa lemmikkejä ja niiden omistajia tekemään matkustamisesta mukavaa ja turvallista. Olen perehtynyt lopputyössäni koirien tarttuviin tauteihin, lisensiaatintutkielmani käsitteli Suomeen ulkomailta adoptoitavien rescue-koirien tarttuvia tauteja ja ulkoloisia. 

IMG_2638.JPG
IMG_2482.JPG

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta, mutta jo opiskeluaikoina olin kiinnostunut näkemään maailmaa ja oppimaan erilaisia eläinlääkäreiden käytäntöjä myös Suomen ulkopuolella. Olin opiskelijavaihdossa pariin otteeseen, ensin Unkarissa ja myöhemmin Espanjassa. Olen matkustanut lähes maapallon ympäri tehden erilaisia harjoitteluja ja hyväntekeväisyystöitä Euroopan lisäksi mm. Perussa, Ecuadorissa ja Costa Ricassa. Näiden reissujen aikana olen saanut tutustua todella moniin taitaviin eläinlääkärikollegoihin, jotka ovat auttaneet meitä Travelpetillä tarjoamaan mahdollisimman oikeaa ja käytännönläheistä tietoa eri maiden käytännöistä ja joiden kanssa voimme tehdä jatkossakin yhteistyötä.

Tällä hetkellä teen Travelpetin lisäksi töitä kunnaneläinlääkärin sijaisena eri kunnissa ja tuotan sisältöä eräälle lemmikkiyritykselle. Pääpaino kunnaneläinlääkärinä on pieneläimissä, mutta mukaan mahtuu myös hevosia, lehmiä, sikoja ym. eläimiä. Olen toiminut aiemmin myös tarkastuseläinlääkärin viransijaisena useampaan otteeseen. 

Toivotan puolestani sinut lämpimästi tervetulleeksi Travelpetiin, mikäli sinulla herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta tai varata ajan matkan suunnitteluun lemmikin kanssa tai eläinlääkärin etävastaanotolle täältä

Yhteystiedot

+358 44 242 5575

Business ID 3290222-8

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page